3D impressies met Sketchup

De vraag naar 3d impressies bij interieuradviezen wordt steeds groter. En dat is logisch; een 3d impressie geeft de klant een zeer duidelijk beeld van wat hij kan verwachten! 

Sketchup is een programma waarmee het maken van 3d impressies heel gemakkelijk is geworden. Graag leer ik jou alle kneepjes van dit programma kennen zodat je zelf in staat bent goede 3d impressies te maken! Nog geen ervaring met Sketchup? Neem dan privelessen. Al ervaring maar heb je nog wat vragen of wil je net een stapje verder gaan? Kies dan voor een strippenkaart. 

Privelessen:

3D impressies met Google Sketchup

De cursus Sketchup is bedoeld voor interieurontwerpers/stylisten die hun adviezen willen verbeteren door gebruik te maken van 3d impressies. Je hoeft hiervoor geen ervaring te hebben met Sketchup.

De cursus is als volgt opgebouwd:

Les 1:
- Kennismaken met de verschillende toolbars
- Navigeren door het model
- Maken van een 2D plattegrond en deze vervolgens optrekken naar 3D
- Ordenen van het model
- Maken van verschillende aanzichten

Les 2:
- Componenten importeren
- Componenten bewerken
- Materiaal maken
- Simpel component maken 

Les 3:
- Ingewikkeld component maken
- Schaduwinstellingen aanpassen
- Exporteren 
- Renderen naar fotorealistisch beeld (demo)
- Vragen

Deze lessen kunnen in overleg op maat worden gemaakt en worden gevolgd op een tijdstip naar keuze. De kosten voor 3 dagdelen priveles zijn €550,00 incl. BTW, incl. een op maat gemaakte reader.

Neem contact op om je in te schrijven voor privelessen via het contactformulier.

Sketchup strippenkaart:

Heb je eerder een cursus Sketchup gedaan maar ben je het even weer kwijt? Heb je al ervaring maar wil je net een stapje verder gaan? Dan is de Sketchup strippenkaart de ideale oplossing! Een strippenkaart van 4 uren kost €150,00 incl. BTW. Deze uren mag je zelf inplannen, we kunnen een dagdeel samen aan de slag gaan of je verspreidt de uren over een langere periode. Tijdens deze uren behandelen we al jouw vragen over Sketchup!

Vraag een strippenkaart aan via het contactformulier.

 

Ik werk samen met de NIA

samenwerking NIA

Reacties op de cursus:

Sabine Burkunk
'Ik heb de 3-daagse cursus Sketchup gevolgd bij Adrianne en ben zeer tevreden. De cursus is erg praktijkgericht en geeft je de mogelijkheid om diezelfde avond nog met Sketchup aan de slag te gaan. Daarnaast is er ruim de tijd om vragen te stellen. Aanrader dus!'

Linda Hiemstra
'Ik heb nog steeds bij iedere opdracht profijt van je lessen dus beveel je graag aan!'