De finishing touch Advies op maat

Je bent blij met de basis van jouw interieur maar mist net dat wow-effect. Je vindt je woonkamer misschien te kil of je hebt een paar meubels die eigenlijk aan vervanging toe zijn. Je wilt er graag mee aan de slag, maar zolang je niet precies weet wat er moet gebeuren blijf je het uitstellen.

Je wil graag weten wat er nodig is om jouw interieur de finishing touch te geven. Je hebt geen behoefte aan een compleet advies voor jullie hele interieur, want de basis is goed.

ons huis 4.jpg

Karin Wat onze klanten zeggen

Wij zijn zo blij dat Adrianne ons heeft geholpen met de inrichting en de kleuren van ons nieuwe huis. Mede door de warme sfeer van de kleuren in combinatie met het fotobehang voelden wij ons gelijk al helemaal thuis in onze nieuwe woonkamer.  Echt een aanrader om Adrianne mee te laten denken wanneer je iets wilt veranderen in je woning!

ons huis 5.jpg

Wij helpen je daarbij door bijvoorbeeld een kleuren- en materialenplan, indelingsplan of maatwerk meubels te ontwerpen. Tijdens een eerste gesprek (in de studio of via Skype) bespreken we je wensen en bepalen we voor welke onderdelen van jouw interieur wij een ontwerp maken. Je stuurt ons de foto’s en de maten en wij gaan aan de slag. Ons interieurontwerp bespreken we tijdens een tweede gesprek of Skype call. Eventuele kleurstalen ontvang je ook.

Tarief v.a. €395,00

Ben je klaar voor de finishing touch van jouw interieur? Plan een sessie in! En wij gaan voor jou aan de slag.

Veelgestelde vragen

Aan wat voor ontwerpen moet ik denken?
Wij kunnen een indelingsontwerp, verlichtingsplan, kleuren-en materialenplan, ontwerp voor maatwerk meubels of accessoire- en meubelplan maken.


Hoe lang zijn jullie daar ongeveer mee bezig?
Afhankelijk van de grootte van de opdracht kan je na ongeveer twee weken het ontwerp in de mail verwachten.


Wat als ik een ontwerp wil voor mijn hele interieur?
We kunnen je natuurlijk ook helpen met een compleet interieuradvies voor het gehele interieur. Kijk daarvoor op onze pagina Volledig ontzorgd.


Ontwerpen jullie ook keukens, slaapkamers en badkamers?
Ja, wij kunnen jullie hele huis aan!

ons huis 6.jpg

Een interieur met het wow-effect?