Een weldoordacht interieur Professionele blik

Nieuwbouw

Je hebt de plattegronden van jouw nieuwbouwwoning gekregen maar vindt het moeilijk te beoordelen of de keuzes die gemaakt zijn positief uitpakken. Is de positie van bijvoorbeeld de wanden, lichtpunten en keuken zo goed? Of is het slimmer om dat ene wandje iets te verplaatsen of de draairichting van de deur te veranderen?

Bestaande woning

Je wilt jouw huis een update geven en hebt leuke ideeën voor het interieur, maar hebt twijfels of het wel de beste keuzes zijn.

ons huis 1.jpg

Wat onze klanten zeggen Alies

Voordat we met Adrianne in gesprek gingen hadden we al een ver uitgewerkt concept van de kamerindeling van ons nieuwe huis. We hadden alleen nog een paar vragen waarbij we hulp nodig hadden.

Tijdens het gesprek kon Adrianne met een paar belangrijke tips niet alleen onze vragen beantwoorden, maar ook enkele andere wijzigingen voorstellen die het ontwerp veel mooier en beter hebben gemaakt. De positionering van deuren, het zorgen voor natuurlijk lichtinval en creëren van logische looplijnen zijn een aantal zaken waar we enorm mee geholpen zijn.

Ons huis 2.jpg

Je wilt graag dat een professional kritisch naar jouw plannen kijkt, waardoor het interieur naar een hoger niveau getild wordt en jij zeker weet dat het resultaat goed is.

Wij helpen je daarbij door de bouwtekening of het interieurplan kritisch te bekijken. Tijdens een eerste gesprek van ongeveer een half uur bij ons in de studio of via Skype geef je aan waar jouw vraagtekens zitten. Daarna bekijken wij het bestaande ontwerp met een kritische blik en zetten onze feedback op een rijtje. Dit overzicht ontvang je tijdens een tweede gesprek waarin we onze feedback toelichten.

Tarief v.a. €395,00

Wil ook jij een weldoordacht interieur? Plan een sessie in! En wij gaan voor jou aan de slag.

Veelgestelde vragen

Met welke vragen kan ik bij jullie terecht?
Wij kunnen alle interieurvragen aan; van plaatsing van wanden en lichtpunten tot vragen over kleuren en styling.


Hoelang zijn jullie met een opdracht bezig?
Dat is afhankelijk van de grootte van de vraag, maar gemiddeld heb je na een week onze tips & tricks over jullie interieurplan in de mail!

ons huis 3.jpg

Wil je jouw interieurplan naar een hoger niveau tillen?