4.4.jpg

Interieuradvies Helpermaar - Groningen Nieuwbouwwoning

Stijlvol wonen in een nieuwbouwwoning

De eigenaars van deze nieuwbouwwoning in de Helpermaar wilden graag een strakke, moderne en stijlvolle sfeer in hun nieuwe woning creƫren. Met een mix van design en klassieke meubels. Hun wensen waren een ruime keuken waar koffie een belangrijke rol heeft, een leeshoek los van de plek waar televisie wordt gekeken en een werkplek in de woonkamer. Ook vonden zij het fijn als de woonkamer af kon worden gesloten van de keuken. Aan ons de taak daar een interieurontwerp voor te maken!

3.3.jpg

De woning aanpassen aan het interieur

Omdat wij al vroeg in het bouwproces betrokken waren stonden veel opties nog open en hebben we de woning kunnen aanpassen aan het interieur. We hebben de wand naast de trap verlengd waardoor er een werkhoekje kon worden gerealiseerd die deels uit het zicht is. Tussen de woonkamer en eetkamer hebben we een stalen pui geplaatst die de twee ruimtes van elkaar scheidt. In deze wand hebben we een haard ontworpen die vanuit zowel de keuken als de woonkamer zichtbaar is. In de woonkamer hebben we een bank midden in de ruimte geplaatst zodat er achter de bank een ruimte ontstond die als leeshoek gebruikt kan worden. Een mooie maatwerk boekenkast maakt deze ruimte af!

5.5.5.jpg
1.1.jpg
2.2.jpg

Koffie krijgt de hoofdrol

Omdat koffie drinken belangrijk is voor de opdrachtgevers, hebben we het koffiezetapparaat en de kopjes een aparte hoek gegeven. We hebben naast de keukenkasten een maatwerk kast ontworpen die alle ruimte biedt voor de koffieaccessoires. Deze kast hebben we om een koof heen geplaatst, zodat deze meteen uit het zicht is. Aan het aanrecht hebben we een verhoogd barretje gemaakt waar de kinderen uit dit gezin graag aan zitten.

6.6.jpg

Interieurontwerp Helpermaar - Groningen Nieuwbouwwoning in stijlvol minimalistische sfeer

Een chic interieur zonder teveel poespas

Deze prachtige nieuwbouwwoning in de Helpermaar in Groningen heeft een mooie basis door haar hoge plafonds en grote raampartijen. De bewoners wilden graag een chic interieur neerzetten zonder teveel poespas. Een tijdloos en rustig interieur met mooie eyecatchers en een sereen kleurenpalet. Voor ons de uitdaging om in deze minimalistische stijl een interieur te ontwerpen die ook warm en welkom aanvoelt.

Keuken 4.jpg
Keuken 3.jpg
Woonkamer 1.jpg