4.4.jpg

Interieuradvies Helpermaar - Groningen Nieuwbouwwoning

Stijlvol wonen in een nieuwbouwwoning

De eigenaars van deze nieuwbouwwoning in de Helpermaar wilden graag een strakke, moderne en stijlvolle sfeer in hun nieuwe woning creëren. Met een mix van design en klassieke meubels. Hun wensen waren een ruime keuken waar koffie een belangrijke rol heeft, een leeshoek los van de plek waar televisie wordt gekeken en een werkplek in de woonkamer. Ook vonden zij het fijn als de woonkamer af kon worden gesloten van de keuken. Aan ons de taak daar een interieurontwerp voor te maken!

3.3.jpg

De woning aanpassen aan het interieur

Omdat wij al vroeg in het bouwproces betrokken waren stonden veel opties nog open en hebben we de woning kunnen aanpassen aan het interieur. We hebben de wand naast de trap verlengd waardoor er een werkhoekje kon worden gerealiseerd die deels uit het zicht is. Tussen de woonkamer en eetkamer hebben we een stalen pui geplaatst die de twee ruimtes van elkaar scheidt. In deze wand hebben we een haard ontworpen die vanuit zowel de keuken als de woonkamer zichtbaar is. In de woonkamer hebben we een bank midden in de ruimte geplaatst zodat er achter de bank een ruimte ontstond die als leeshoek gebruikt kan worden. Een mooie maatwerk boekenkast maakt deze ruimte af!

5.5.5.jpg
1.1.jpg
2.2.jpg

Koffie krijgt de hoofdrol

Omdat koffie drinken belangrijk is voor de opdrachtgevers, hebben we het koffiezetapparaat en de kopjes een aparte hoek gegeven. We hebben naast de keukenkasten een maatwerk kast ontworpen die alle ruimte biedt voor de koffieaccessoires. Deze kast hebben we om een koof heen geplaatst, zodat deze meteen uit het zicht is. Aan het aanrecht hebben we een verhoogd barretje gemaakt waar de kinderen uit dit gezin graag aan zitten.

6.6.jpg

Interieuradvies Harderwijk Moderne schuurwoning

Een chique en rustige sfeer die ook jong en verrassend is

De bewoners van deze nieuwe schuurwoning wilden graag een chique en rustige sfeer in hun interieur. Maar omdat het om een jong gezin gaat, was de wens het ook jong en verrassend te houden. Wij kregen de opdracht het interieurontwerp te maken voor de woonkamer, keuken en hal. De keuken en verschillende kasten hebben wij op maat ontworpen. Hierdoor konden we enkele speelse elementen toevoegen, zoals een televisiemeubel dat doorloopt in een kast, een bank die de woonkamer in tweeën deelt en een bij het kleurenpallet passende kleur van de keuken.

keuken met kookeiland
Moderne maatwerk keuken
keuken met kookeiland