woonkamer 3 klein.jpg

Interieuradvies Schipborg - Drenthe Schuurwoning

Puzzelen met de indeling van de ruimtes

Een oude boerderij maakt plaats voor deze prachtige nieuwe schuurwoning ontworpen door Studiokaza. De bewoners wilden graag een modern ingerichte woning met landelijke elementen, zodat de woning niet 'nieuw' oogt. Doordat het een nieuwbouw woning is, vonden de bewoners het lastig in te schatten of de ruimtes die getekend waren zo naar hun wens waren. Door te puzzelen met de inrichting konden we goed zien aan welke ruimtes nog geschaafd moest worden. In samenwerking met de architect werd op deze manier een goede basis gelegd voor de woning.

hal.jpg
woonkamer 1.jpg

Natuurlijke materialen en kleuren met stoere eyecathers

Wij hebben voor de hele woning het interieur mogen ontwerpen. Van woonkamer tot keuken, van badkamers tot slaapkamers. We hebben ervoor gekozen te werken met veel natuurlijke materialen zodat het interieur naadloos aansluit op de uitstraling van de woning en de omgeving. We hebben een mix gemaakt van wit, groen en zandtinten gecombineerd met eikenhout en beton.

De woning is heel lang. Vanuit de meters brede keuken loop je langs de woonkamer naar de hal die uitkomt op een extra leefruimte en slaapkamer. Een maatwerk bankje met haard zorgt ervoor dat deze ruimte een extra functie heeft gekregen en de lijnen van de woning doorlopen in het interieur.

keuken 1.jpg
16.jpg

Houten latten voor eenheid en rust

In de woning komen verschillende elementen terug, zoals deze witte houten latten. De latten worden geplaatst op de wand tussen slaapkamer en badkamer, als kastdeuren op de overloop en op verschillende deuren in de woning. Hierdoor ontstaat er eenheid en rust in het interieur.

slaapkamer 1.jpg

Interieuradvies Groningen Wonen in een voormalig schoolgebouw

Een leeg schoolgebouw dat volledig gerenoveerd wordt tot woningen

De Borgmanschool Groningen wordt in het kader van "wonen in het stadshart" verbouwd tot meerdere woningen. Het interieur van één van deze woningen mochten wij volledig ontwerpen. De nieuwe bewoners wilden graag de open ruimtes behouden maar wel verschillende hoeken creëren. Daarnaast moest creatief worden omgegaan met de beperkte ruimte in de woning. Met vragen als 'waar kunnen we onze spullen opbergen' en 'waar kan de technische ruimte gepositioneerd worden' gingen wij aan de slag!

6 website.jpg
6 website.jpg
1 website.jpg