Schuurwoning Onnen

Interieuradvies Onnen - Drenthe Schuurwoning

Scandinavisch met kleur

Wat een feest was deze opdracht; de inrichting van een prachtige schuurwoning in modern Scandinavische stijl! De bewoners hadden de wens veel opbergruimte te creƫren zonder overal losse kasten neer te zetten. Daarnaast wilden zij graag een kleurrijk en speels geheel zonder de rust in het interieur te verliezen. Het idee was ontstaan een wand te plaatsen midden in de ruimte, maar is dit slim? en houden we genoeg ruimte over? Met deze vragen kwamen zij bij ons.

Interieuradvies schuurwoning

Rustig met speelse elementen

Wij hebben de tussenwand verder uitgewerkt en hebben daar aan de ene zijde een kastenwand ingebouwd en in de andere zijde een kast geplaatst waarin de televisie is weggewerkt. Naast deze kast hebben wij een kachel ontworpen om de wand wat te breken. De plaatsing van deze wand is tijdens de bouw al meegenomen waardoor deze naadloos op de rest van de woning aansluit.

Door de grote lichte ruimtes was het mogelijk de muren een mooie donkere kleur te geven. We hebben alle meubels uitgezocht en hiervoor alle kleuren en materialen op elkaar afgestemd. Het geheel is rustig gebleven met speelse elementen zoals het behang van Scandinavian Surface en het zwart-witte vloerkleed.

Kachel interieuradvies schuurwoning
maatwerk interieuradvies schuurwoning
maatwerk kast schuurwoning

De bewoners

"Adrianne heeft al meedacht in het ontwerpstadium van het huis. Dit heeft een beter huisontwerp opgeleverd dat goed aansluit op onze woonwensen. Ook van grote meerwaarde is het dat van alle keuzes die je moet maken bij nieuwbouw, Adrianne een heleboel keuzes al gemaakt had in haar ontwerp. Dit gaf ons veel meer rust in het hele proces. Dingen als kleuren op de muur, de vloer en inrichting van de woonkamer waren al door Adrianne uitgewerkt en daar hoefden wij ons dus niet druk meer om te maken."

Interieuradvies keuken schuurwoning
Interieuradvies keuken schuurwoning
Interieuradvies slaapkamer schuurwoning

Interieuradvies Groningen Villa

Meer licht en logica in de ruimtes

Deze prachtige villa heeft veel verschillende ruimtes. Deze waren allen nog in klassieke stijl ingericht. De bewoners wilden graag de ruimtes moderniseren met respect voor de architectuur van het huis. Een probleem waar zij tegenaan liepen was dat de ruimtes niet met elkaar verbonden waren. Om vanuit de eetkamer en keuken naar de woonkamer te gaan moesten zij eerst twee gangen door. Hierdoor gebruikten zij deze ruimte niet, zonde! Deze uitdaging pakten wij graag op.

adrianne vila anoniem-27.jpg
adrianne vila anoniem details-8.jpg
adrianne vila anoniem-2.jpg