keuken doezum

Interieuradvies Doezum - Friesland Woonboerderij

Woonkamer opdelen met behoud van licht en ruimte

Deze nieuwbouw woning heeft een grote woonkamer/ keuken. De bewoners wilden graag de ruimtes functioneel opdelen in drie delen, maar wel de ruimte open en licht houden. Er moest een keuken met eettafel komen, een zitgedeelte waar je televisie kunt kijken en een relax plek voor het lezen van een goed boek. Daarnaast worstelden zij met eenheid, rust en sfeer in het kleurgebruik en de meubels.

woonkamer nieuwbouwwoning doezum
keuken doezum

Stalen pui en doorkijkhaard

Wij hebben het opsplitsen van de ruimte gerealiseerd door een grote stalen glaspui te plaatsen tussen de keuken en de woonkamer. Midden in de woonkamer hebben wij een doorkijkhaard geplaatst die aan beide kanten te zien is. Aan de ene kant hebben wij een relaxhoek ontworpen en aan de andere kant een plek om televisie te kijken. Door het gebruik van glas en een haard te gebruiken als roomdivider zijn de ruimtes duidelijk afgebakend zonder het licht en ruimtelijke gevoel te verliezen.

Zoals in veel van onze ontwerpen hebben wij de keuken en kastenwanden op maat gemaakt. Een groot vloerkleed, een grote stoffen bank, contrastkleuren en goede verlichting zorgen voor een stijlvolle sfeer.

keuken nieuwbouwwoning
woonkamer nieuwbouwwoning doezum

Interieuradvies Helpermaar - Groningen Nieuwbouwwoning

Stijlvol wonen in een nieuwbouwwoning

De eigenaars van deze nieuwbouwwoning in de Helpermaar wilden graag een strakke, moderne en stijlvolle sfeer in hun nieuwe woning creƫren. Met een mix van design en klassieke meubels. Hun wensen waren een ruime keuken waar koffie een belangrijke rol heeft, een leeshoek los van de plek waar televisie wordt gekeken en een werkplek in de woonkamer. Ook vonden zij het fijn als de woonkamer af kon worden gesloten van de keuken. Aan ons de taak daar een interieurontwerp voor te maken!

3.3.jpg
5.5.5.jpg
4.4.jpg