Woonkamer villa harener holt

Interieuradvies Het Harener Holt - Groningen Villa

Ruimte voor iedereen

Voor een prachtige nieuwbouwwoning in Het Harener Holt hebben wij het volledige interieur mogen ontwerpen. De bewoners hadden de wens de ruimte op te delen in drie functies: een keuken met eethoek, een televisiehoek en een relax-/ leeshoek. Ze wilden een ontspannen sfeer waarin zijzelf en hun kinderen met plezier kunnen wonen. Voor elk gezinslid moest er genoeg ruimte zijn om te spelen, lezen en ontspannen. De keuken was de grootste uitdaging, deze moest zo worden vormgegeven dat de apparatuur niet in het zicht was en waarbij genoeg ruimte was om samen met de kinderen taarten te bakken.

Woonkamer villa harener holt
keuken villa harener holt

Maatwerk meubels

We hebben de grote woonruimte in twee delen opgesplitst door het plaatsen van een maatwerk roomdivider om de ruimtes wat intiemer te maken. Aan de ene kant van het meubel is de televisie weggewerkt, aan de andere kant hebben we een zitje ontworpen met opbergruimte voor iPads e.d. Tussen de roomdivider en het raam hebben wij plek gereserveerd voor een schommel.

De ruimtes hebben aan weerszijden een grote maatwerk boekenkast gekregen met genoeg opbergruimte voor alle gezinsleden.

Ook de keuken is maatwerk. Door het gebruik van houten latten als kastdeuren en afwerking van het eiland krijg je het gevoel dat de keuken meer een meubel is dan een gebruiksvoorwerp. Alle apparatuur is zo geplaatst dat dit vanaf de woonkamer niet zichtbaar is. Het eiland is op stalen poten gezet zodat het meer een grote tafel lijkt.

Door kleur- en materiaalgebruik hebben beide zijden van de ruimte hun eigen sfeer gekregen. Deze kleuren hebben wij op elkaar afgestemd zodat er toch een geheel en rust ontstaat.

woonkamer villa harener holt
Keuken villa harener holt
Keuken villa harener holt

Interieuradvies Emmen - Drenthe Verbouw bungalow

Verbouwen naar licht en ruimte

Voor deze bungalow hebben wij een compleet interieuradvies mogen maken. De bungalow was erg gedateerd en klein. De bewoners wilden alle ruimtes open breken en flink verbouwen. De vraag was op welke manier zij de meeste ruimte en licht kregen en welke wanden ze daarvoor moesten breken en welke konden blijven staan. Ze wilden graag gebruik maken van natuurlijke en duurzame materialen en houden van de rustige Scandinavische stijl.

interieuradvies Emmen
Interieuradvies Emmen
interieuradvies Emmen