5.1.jpg

Interieuradvies Eelderwolde - Drenthe Vrijstaande woning

Nieuw interieur met behoud van eigen meubels

Voor de vorige woning van deze mensen hebben wij eerder het interieur mogen ontwerpen. Omdat dit nog maar kort geleden was wilden zij graag zoveel mogelijk (maatwerk) meubels meenemen naar hun nieuwe woning. Maar hoe passen deze meubels binnen het nieuwe plaatje? En hoe zorgen we ervoor dat de nieuwe woning daarmee niet een kopie van de vorige woning wordt? Met deze vragen kwamen zij bij ons.

3.1.jpg
6.1.jpg

Mix van oud en nieuw

Wij hebben de nieuwe woning in 3D nagemaakt en de huidige meubels hierin geplaatst. Door slim gebruik te maken van de huidige i.c.m. nieuwe meubels lijken de meubels voor de nieuwe woning gemaakt. De eetbank langs de wand hebben wij vervangen door een grote tafel met losse stoelen om de ruimte beter te benutten. Om te voorkomen dat het interieur een kopie werd van de vorige woning hebben we het kleurpalet gewijzigd naar warme tinten. De stalen pui hebben wij toegevoegd om het woon- en eetdeel van elkaar te kunnen scheiden.

7.1.jpg
5.1.jpg

Interieuradvies Utrecht Nieuwbouwwoning

Meerdere functies verdeeld over verschillende woonlagen

Deze nieuwbouwwoning heeft vier verdiepingen. De keuken bevindt zich op de begane grond, de woonkamer op de eerste verdieping en de overige kamers op de twee verdiepingen daarboven. De toekomstige bewoners van deze woning worstelden met de lastige indeling van de verschillende ruimtes. De woonkamer is groot en wordt door de trap onderbroken. Dit was een doorn in het oog. Naast de indeling vonden zij het lastig sfeer te creƫren in de ruimtes.

keuken Utrecht
Trappenhuis Utrecht
nieuwbouwwoning Utrecht