5.1.jpg

Interieuradvies Eelderwolde - Drenthe Vrijstaande woning

Nieuw interieur met behoud van eigen meubels

Voor de vorige woning van deze mensen hebben wij eerder het interieur mogen ontwerpen. Omdat dit nog maar kort geleden was wilden zij graag zoveel mogelijk (maatwerk) meubels meenemen naar hun nieuwe woning. Maar hoe passen deze meubels binnen het nieuwe plaatje? En hoe zorgen we ervoor dat de nieuwe woning daarmee niet een kopie van de vorige woning wordt? Met deze vragen kwamen zij bij ons.

3.1.jpg
6.1.jpg

Mix van oud en nieuw

Wij hebben de nieuwe woning in 3D nagemaakt en de huidige meubels hierin geplaatst. Door slim gebruik te maken van de huidige i.c.m. nieuwe meubels lijken de meubels voor de nieuwe woning gemaakt. De eetbank langs de wand hebben wij vervangen door een grote tafel met losse stoelen om de ruimte beter te benutten. Om te voorkomen dat het interieur een kopie werd van de vorige woning hebben we het kleurpalet gewijzigd naar warme tinten. De stalen pui hebben wij toegevoegd om het woon- en eetdeel van elkaar te kunnen scheiden.

7.1.jpg
5.1.jpg

Interieuradvies Helpermaar - Groningen Nieuwbouwwoning

Stijlvol wonen in een nieuwbouwwoning

De eigenaars van deze nieuwbouwwoning in de Helpermaar wilden graag een strakke, moderne en stijlvolle sfeer in hun nieuwe woning creƫren. Met een mix van design en klassieke meubels. Hun wensen waren een ruime keuken waar koffie een belangrijke rol heeft, een leeshoek los van de plek waar televisie wordt gekeken en een werkplek in de woonkamer. Ook vonden zij het fijn als de woonkamer af kon worden gesloten van de keuken. Aan ons de taak daar een interieurontwerp voor te maken!

3.3.jpg
5.5.5.jpg
4.4.jpg