Particulieren

Voor deze prachtige nieuwbouw woning hebben wij een volledig interieurontwerp gemaakt. Maatwerk kasten, een grote keuken en alle meubels en materialen zijn door ons uitgezocht en ontworpen. De opdrachtgever wilde een serene, rustige sfeer met wat vrolijke kleuraccenten in roze en lichtblauw. De Scandinavische stijl past daar erg mooi bij! De woning wordt momenteel gebouwd. 

Deze prachtige nieuwbouwwoning in het Harener Holt mochten wij van binnen volledig ontwerpen. Wij hebben veel maatwerk meubels getekend die naadloos aansluiten op het huis. Enkele ramen zijn verplaatst/gewijzigd zodat de woning en het interieur een eenheid werden. In de woonkamer hebben we een roomdivider geplaatst om de ruimtes intiemer te maken. Door het kleur- en materiaalgebruik en de samenhang in meubels en verlichting is er een rustige, gezellige sfeer ontstaan waar tegelijkertijd in geleefd kan worden met een gezin. 

Deze bungalow kreeg een complete metamorfose! Ik heb wanden verplaatst om meer ruimte te maken, een stalen pui geplaats, en alle meubels vervangen. Grote lichtstraten in het dak leveren veel licht. Enkele maatwerk meubels en een houtkachel geven de woning een eigen sfeer. Door alle aanpassingen is er meer rust en ruimte gekomen in de woning waardoor het woonplezier erg omhoog gegaan is. 

In deze mooie nieuwbouw woning was het nog erg kaal en ontbrak het aan sfeer. Ook waren de bewoners toe aan nieuwe meubels. Ik heb geholpen met het uitzoeken van meubels, maatwerk kasten ontworpen en het plaatje afgemaakt met kleurgebruik en verlichting. 

Over de woning zelf is deze opdrachtgever helemaal tevreden, maar de inrichting was nog niet naar hun wens. Het was te vol, te druk en de ruimte werd niet optimaal benut. Ik heb de indeling omgedraaid waardoor de ruimte veel groter lijkt. Een grote kastenwand op maat zorgt voor veel opbergruimte waardoor er meer rust ontstaat. Het hout uit deze wand hebben we doorgetrokken naar de wand er tegenover, zodat de schuurwoning sfeer ook binnen zichtbaar werd. De kachel maakt het plaatje helemaal af!

Deze voormalige kerk wordt omgebouwd tot woonhuis, ik mocht het interieurontwerp maken! De uitgangspunten waren modern, licht, industrieel en natuurlijk. Ik heb onderdelen van de oude kerk terug laten komen in het interieurontwerp: de oude vloerplanken worden gebruikt voor de keukenkasten, van de oude balken wordt een salontafel gemaakt en ook de kerkbank komt terug in het interieur. Dit zijn de 3d impressies die ik voor de kerk heb gemaakt.

Deze prachtige woonkamer kreeg een complete metamorfose. De meubels in oranje en rood tinten maakten plaats voor koelere grijs en petrol kleuren. De bank neemt een grote rol in, doordat ik hem midden in de woonkamer heb geplaatst. Hierdoor wordt de woonkamer verdeeld in een televisiehoek en een leeshoek bij de kachel. De achterzijde van de woonkamer wordt opengebroken en daar wordt een stalen pui geplaatst. 

Wat een feest was deze opdracht; de inrichting van een prachtige schuurwoning in modern scandinavische stijl! Door de grote lichte ruimtes was het mogelijk de muren een mooie donkere kleur te geven. Het geheel is rustig gebleven met speelse elementen zoals het behang van Scandinavian Surface en het zwart-witte vloerkleed van Ikea.