Basisontwerp Een ontwerp voor de basis van jullie nieuwbouwwoning? Zo doe ik dat!

Je hebt de eerste tekeningen van jouw nieuwbouwwoning gekregen en vindt het moeilijk te beoordelen of de keuzes die gemaakt zijn positief uitpakken. Past de indeling van de ruimtes bij hoe jullie straks gaan leven in de woning? Is de positie van bijvoorbeeld de wanden goed of is het slimmer een wand net iets te verplaatsen? Is het lichtplan aangepast op de verdere inrichting?

Studio Adrianne van Dijken helpt met het neerzetten van een goede basis voor jouw nieuwbouwwoning. Ik maak een ontwerp op maat dat klopt tot in detail. Dit doe ik in 4 stappen.

Tarief v.a. €2850,00

Deze kosten kunnen vaak vanuit de hypotheek worden betaald. Zie hiervoor de voorwaarden van jouw hypotheekverstrekker.

Tip voor nieuwbouw of renovatie

Wil je voor jouw nieuwbouwwoning of renovatieproject een interieur laten ontwerpen? Schakel mij dan zo snel mogelijk in. Door Studio Adrianne van Dijken vroeg bij het bouwproces te betrekken, wordt er tijdens de bouw al rekening gehouden met het interieur. Dit zorgt voor eenheid en hierdoor creëren we voor alles en iedereen een plekje in de nieuwe woning.

Jouw wensen in kaart Stap 1: Kennismaken

Elk interieurontwerp start met een kennismakingsgesprek. We bespreken jouw wensen en analyseren de ruimte.

Laat je een woning bouwen of renoveren? Neem dan de bouwtekening mee!

Direct een kennismakingsgesprek inplannen?

Deze gesprekken vinden plaats in mijn studio nabij Groningen. Liever bellen of een online call? Kan ook! Mijn werkgebied is heel Nederland.

Vorm geven aan de ruimte Stap 2: De ruimte indelen

Hoe benut je de ruimte optimaal? Ik maak verschillende ontwerpen voor jouw woning, omdat er altijd meerdere manieren zijn om een ruimte goed in te delen.

Ik onderzoek looproutes en zichtlijnen en verwerk deze in de indeling van de basis van jouw woning.

Ik laat je graag de mogelijkheden zien op basis van 3D-modellen.

Alles op de goede plek Stap 3: Positie van keuken en meubels

Om je een goed interieuradvies te kunnen geven, is het belangrijk dat we de globale positie van de keuken, badkamer en meubels bepalen. Zodra dat gedaan is, kunnen we in de volgende stap nadenken over de verlichting.

Als je het lastig vindt om de exacte meubels en materialen te bepalen, dan kan ik je daarin ook volledig ontzorgen. In dat traject ontwerp ik bovendien unieke meubels voor je.

Lamp en licht Stap 4: Je interieur verlichten

In een weldoordacht interieur is goede verlichting onmisbaar. Verlichting is functioneel en een belangrijke sfeerbepaler.

In het verlichtingsplan zijn per ruimte de lichtpunten aangegeven. Daarnaast maak ik een bijpassend schakelplan.

Spreekt mijn werkwijze jou aan? Laten we kennismaken!