Over ons Waarom we doen wat we doen

Een nieuwbouwwoning, een grondige verbouwing of verhuizing? Dé kans om een woning te creëren die perfect aansluit bij jouw wensen.

Het klinkt geweldig en dat is het ook, maar er komt nogal wat bij kijken.

Nadenken over het interieur stel je uit. Dat komt nog wel.

keuken met kookeiland

Ik vind het zo vreselijk zonde dat mensen prachtige huizen laten bouwen of renoveren, maar niet tot rust komen in hun interieur terwijl dat juist zo belangrijk is!

- Adrianne van Dijken -

woonkamer in schuurwoning

Voordat je het weet is het zover. En dan? Je verhuist, en installeert je in de nieuwe woning. Maar elke keer als je over de drempel stapt voel je onrust.

Er is geen eenheid, er hangt geen prettige sfeer en het lukt je niet om (samen met je partner) tot het interieur te komen waarvan je droomt.

Dat kan anders!

Hoe zou het zijn als je straks over de drempel van je nieuwe woning stapt en je direct helemaal thuis voelt? Dat je tot rust komt en alles van je af kunt laten glijden? Dat er voor alles en iedereen in huis een eigen plekje is?

Studio Adrianne van Dijken helpt jou met de inrichting van de woning door een compleet interieurontwerp te maken.

Het resultaat?

Een fijne plek om te wonen met een prettige sfeer, een weldoordachte indeling en een tijdloze basis. Een interieur op maat. Over elk detail is nagedacht.

Testimonial: M.S. vertelt over haar woning Investeer in wooncomfort en schakel tijdig hulp in

Ik laat onder architectuur een huis bouwen; de woning wordt in februari 2019 opgeleverd. Samen met de architect heb ik goed nagedacht over de grote zaken: Hoe moet de buitenkant van de woning eruitzien? Waar komen de ramen? Hoeveel badkamers? Het uitwerken van het interieur kwam pas later aan de orde.

Ik had verwacht dat de architect me kon helpen met het interieur,
maar daar heb ik me in vergist.

Ik heb gemerkt dat het heel moeilijk is om zelf een interieur te ontwerpen. Er zijn zoveel keuzes die je moet maken: de vloer, de gordijnen, de keuken, de verlichting, de wandafwerking, de materialen. Ik wilde het tot in detail uitwerken, maar ik kwam er niet uit. Ik had verwacht dat de architect me kon helpen, maar daar heb ik me in vergist. Een interieur ontwerpen is een vak apart.

Op een zeker moment had ik het gevoel dat ik met het mes op de keel keuzes moest maken. Toen heb ik de hulp van Studio Adrianne van Dijken ingeschakeld. De stijl van Adrianne sprak me aan en we hadden meteen een klik.

Ze wist de sfeer te creëren die ik in gedachten had, maar niet kon neerzetten.

Ik heb een aantal sfeerbeelden, die ik op Pinterest had bewaard, met Adrianne gedeeld. En ik heb gevraagd of Adrianne rekening wilde houden met het thema ‘strand’, mijn woning staat namelijk aan het water. Op basis van ons gesprek kwam Adrianne al binnen drie weken met een voorstel en presentatie. Ik was flabbergasted. Het was prachtig. Klaar! Ze wist de sfeer te creëren die ik in gedachten had, maar niet kon neerzetten. Ze heeft het strandthema tot in de puntjes uitgewerkt.

Ik weet zeker dat mijn huis een andere indeling had gekregen en dat ik voordeliger uit was geweest, als ik Studio Adrianne van Dijken eerder had ingeschakeld.

Nieuwbouw kost meer geld dan je van tevoren bedenkt. En ik was geneigd om geld uit te sparen voor het interieur. Echter, als je kijkt naar de kosten van het hele project, zijn de kosten voor een interieurvormgever te verwaarlozen. Ik weet zeker dat mijn huis een andere indeling had gekregen en dat ik voordeliger was uit geweest, als ik Adrianne eerder had ingeschakeld. Daarom raad ik iedereen die een nieuwbouwtraject ingaat aan om in het beginstadium al contact te leggen met een interieurvormgever. Het is een investering in wooncomfort!

Onze stijl

Ieder mens is uniek en elke woning is anders. Daarom ontwerpen wij interieurs op maat. Laat jij door Studio Adrianne van Dijken een interieur ontwerpen dan is jouw interieur:

  • Stijlvol
  • In balans
  • Praktisch & functioneel
  • Tijdloos
  • Wow-effect
keuken

Het team

img_7806.jpg

Adrianne van Dijken
Eigenaar, interieurvormgever

8607D2C1-56CA-4909-9B82-4FDEE6D8E2CF.JPG

Gerlin Hamming
Interieurvormgever

Persoonlijk kennismaken?

Ben jij op zoek naar een interieurontwerper en wil je weten wat Studio Adrianne van Dijken voor jou kan betekenen?