Over ons Waarom we doen wat we doen

Een nieuwbouwwoning, een grondige verbouwing of verhuizing? Dé kans om een woning te creëren die perfect aansluit bij jouw wensen.

Het klinkt geweldig en dat is het ook, maar er komt nogal wat bij kijken.

Nadenken over het interieur stel je uit. Dat komt nog wel.

over ons

Ik vind het zo vreselijk zonde dat mensen prachtige huizen laten bouwen, maar niet tot rust komen in hun interieur terwijl dat juist zo belangrijk is!

- Adrianne van Dijken -

over ons

Voordat je het weet is het zover. En dan? Je verhuist, en installeert je in de nieuwe woning. Maar elke keer als je over de drempel stapt voel je onrust.

Er is geen eenheid, er hangt geen prettige sfeer en het lukt je niet om (samen met je partner) tot het interieur te komen waarvan je droomt.

Dat kan anders!

Hoe zou het zijn als je straks over de drempel van je nieuwe woning stapt en je direct helemaal thuis voelt? Dat je tot rust komt en alles van je af kunt laten glijden? Dat er voor alles en iedereen in huis een eigen plekje is?

Studio Adrianne van Dijken helpt jou met de inrichting van de woning door een compleet interieurontwerp te maken en je te begeleiden bij de realisatie.

Het resultaat?

Een fijne plek om te wonen met een prettige sfeer, een weldoordachte indeling en een tijdloze basis. Een interieur op maat. Over elk detail is nagedacht.

Onze stijl

Ieder mens is uniek en elke woning is anders. Daarom ontwerpen wij interieurs op maat. Laat jij door Studio Adrianne van Dijken een interieur ontwerpen dan is jouw interieur:

  • Weldoordacht
  • Stijlvol
  • Verfrissend
  • Praktisch
  • Tijdloos
keuken

Het team

Adrianne

Adrianne van Dijken
Eigenaar, interieurvormgever

Gerlin

Gerlin Hamming
Interieurvormgever

Lissy

Lissy Stam
Stagiair ruimtelijke vormgeving

Persoonlijk kennismaken?

Ben jij op zoek naar een interieurontwerper en wil je weten wat Studio Adrianne van Dijken voor jou kan betekenen?