E-book voor wie een nieuwbouwwoning laat bouwen Vijf valkuilen bij het inrichten van je woning (en hoe jij ze vermijdt)

Wil je een interieur waarin je volledig tot rust komt?

Veel mensen die een nieuwbouwwoning laten bouwen beginnen te laat met nadenken over hun interieur. Ze moeten voordat de woning gebouwd is al heel veel beslissingen nemen. Keuzes maken voor het interieur bungelt ergens onderaan de prioriteitenlijst. Dat komt nog wel. Maar van uitstel komt afstel.

Wil jij wel op tijd beginnen? En wil je voorkomen dat je spijt krijgt van keuzes waarop je niet eenvoudig kunt terugkomen? In dit e-book staan de vijf grootste valkuilen op een rij, zodat jij er met een grote boog omheen kunt lopen.

Download het e-book

Met praktische tips voor een interieur met een prettige sfeer, weldoordachte indeling en tijdloze basis.

Met een paar simpele tips en tricks creëer je een rustgevend interieur Wat je moet doen (en laten) voor rust in je interieur

Af en toe benauwt het je. Het moet anders.

Nieuwe meubels misschien, of zo’n leuk vloerkleed. Of denk je: waren de kinderen maar wat ouder, dan kan die rommelige kinderhoek de deur uit. Anyway, je verlangt naar rust in je interieur.

Met deze simpele do’s and don’ts creëer je een interieur waarin je tot rust komt.

Klaar voor? Komt-ie!

8.jpg
5.jpg

Het vloerkleed: de must-have voor elk Scandinavisch interieur Hoe kies je het juiste vloerkleed?

Je hebt het internet afgestruind en tal van woonwinkels bezocht, maar het lukt je niet om het perfecte vloerkleed te vinden. Er is zoveel keuze! We geven je graag een aantal praktische tips om het juiste vloerkleed voor je interieur te kiezen.

Fabula_Underlay_C_72dpi.jpg
foto 3 (muuto outline exclusive WS twill weave campaign).jpg

Japans minimalisme meets Scandinavisch design Een Scandinavisch interieur met Japanse invloeden

Je houdt van een rustig, sober en minimalistisch interieur. En van een interieur dat comfortabel en behaaglijk aanvoelt. Je houdt van Scandinavisch design, maar inmiddels heb je in de woonbladen en op Pinterest alles wel gezien. Je wilt graag iets nieuws zien. Iets fris.

Heb je al kennisgemaakt met het Japans minimalisme en Japanse invloeden in het interieur? Nee? Mooi! Laat je inspireren en ontdek hoe goed Scandinavische interieurs samengaan met Japans design.

foto 11 (sliding door)jpg.jpg
foto 4 (deel woonkamer).jpg