render 1.jpg

Interieurontwerp Happy Days - Zoetermeer Splitlevel woning in Japanse stijl

Een moderne splitlevel woning met Japanse invloeden

In het nieuwbouwproject Happy Days in Zoetermeer worden verschillende woningen gebouwd, waaronder deze splitlevel woning. De woonkamer heeft een prachtig hoog plafond. Via een kleine trap loop je de keuken in. De bewoners wilden graag een rustig en natuurlijk interieur met Japanse invloeden. Ook hadden zij de wens in de woning meerdere zitplekken te hebben waardoor er afwisseling is in uitzicht en functie.

render 2.jpg
render 5.jpg

Verschillende zitmogelijkheden

In de woonkamer en keuken hebben wij verschillende functieplekken gecreƫerd. Het linker deel van de woonkamer is een zit- en televisiehoek geworden. De positie van de bank zorgt ervoor dat de woonkamer niet te groot is en dat tegelijkertijd de doorloop van buiten richting de keuken toegankelijk blijft. Achter de bank hebben wij een zitelement ontworpen die doorloopt in een maatwerk kast. Deze kast benadrukt de hoogte van de woonkamer. Naast de kast komt een bar waarvan je met twee personen gebruik kunt maken.

render 3.jpg
render 4.jpg
render 6.png

Interieurontwerp Haren Een duurzaam interieur met Scandinavische elementen

Van een oude statige woning naar een recht nieuwbouwhuis

Onze opdrachtgever kwam uit een prachtige oude woning waar de woning zelf al veel sfeer gaf. Een nieuwbouwwoning heeft van zichzelf vaak minder sfeer, waardoor het interieur daar een grotere rol in moet spelen. Wij kregen de vraag om met duurzame materialen en producten een warm interieur te ontwerpen met verrassende elementen. Een interieur dat rust uitstraalt en tegelijkertijd vriendelijk en 'niet standaard' is.

1 Bartelds officieel.jpg
2 Bartelds officieel .jpg
Bartelds officieel.jpg