Interieurontwerp Happy Days - Zoetermeer Splitlevel woning in Japanse stijl

Een moderne splitlevel woning met Japanse invloeden

In het nieuwbouwproject Happy Days in Zoetermeer worden verschillende woningen gebouwd, waaronder deze splitlevel woning. De woonkamer heeft een prachtig hoog plafond. Via een kleine trap loop je de keuken in. De bewoners wilden graag een rustig en natuurlijk interieur met Japanse invloeden. Ook hadden zij de wens in de woning meerdere zitplekken te hebben waardoor er afwisseling is in uitzicht en functie.

Verschillende zitmogelijkheden

In de woonkamer en keuken hebben wij verschillende functieplekken gecreƫerd. Het linker deel van de woonkamer is een zit- en televisiehoek geworden. De positie van de bank zorgt ervoor dat de woonkamer niet te groot is en dat tegelijkertijd de doorloop van buiten richting de keuken toegankelijk blijft. Achter de bank hebben wij een zitelement ontworpen die doorloopt in een maatwerk kast. Deze kast benadrukt de hoogte van de woonkamer. Naast de kast komt een bar waarvan je met twee personen gebruik kunt maken.

Interieuradvies Peize Woonboerderij in moderne Ibiza stijl

Een grote ruimte met veel mogelijkheden

De uitdaging van deze woning was het realiseren van een ontspannen en gezellige sfeer in een enorme ruimte. Elk gezinslid verdient een plekje, maar met veel spullen wordt het al snel rommelig. En wanneer een woning van zichzelf al zoveel uitstraalt, wil je ervoor zorgen dat alles wat er aan toegevoegd wordt geen onrecht doet aan de schoonheid van de woning zelf.

10.aklein.jpg
5klein.jpg