render 1.jpg

Interieurontwerp Happy Days - Zoetermeer Splitlevel woning in Japanse stijl

Een moderne splitlevel woning met Japanse invloeden

In het nieuwbouwproject Happy Days in Zoetermeer worden verschillende woningen gebouwd, waaronder deze splitlevel woning. De woonkamer heeft een prachtig hoog plafond. Via een kleine trap loop je de keuken in. De bewoners wilden graag een rustig en natuurlijk interieur met Japanse invloeden. Ook hadden zij de wens in de woning meerdere zitplekken te hebben waardoor er afwisseling is in uitzicht en functie.

render 2.jpg
render 5.jpg

Verschillende zitmogelijkheden

In de woonkamer en keuken hebben wij verschillende functieplekken gecreëerd. Het linker deel van de woonkamer is een zit- en televisiehoek geworden. De positie van de bank zorgt ervoor dat de woonkamer niet te groot is en dat tegelijkertijd de doorloop van buiten richting de keuken toegankelijk blijft. Achter de bank hebben wij een zitelement ontworpen die doorloopt in een maatwerk kast. Deze kast benadrukt de hoogte van de woonkamer. Naast de kast komt een bar waarvan je met twee personen gebruik kunt maken.

render 3.jpg
render 4.jpg
render 6.png

Interieurontwerp Boss - Almere Duurzame nieuwbouwwoning in het bos

Een interieur dat past bij de omgeving van de woning

Op een fantastische plek aan het Gooimeer, aan de rand van het Cirkelbos bij Almere worden een duurzame villawijk én een nieuw bos gebouwd. Deze villa wordt straks omringd door bomen en natuur. De bewoners wilden het interieur van hun woning graag afstemmen op de omgeving, zodat binnen en buiten in elkaar overvloeien. De binnenmuren en lichtpunten mochten nog gewijzigd worden, waardoor wij de vrije hand hadden in de indeling van de woning.

5.jpg
6.jpg
4.jpg