Interieurontwerp Happy Days - Zoetermeer Splitlevel woning in Japanse stijl

Een moderne splitlevel woning met Japanse invloeden

In het nieuwbouwproject Happy Days in Zoetermeer worden verschillende woningen gebouwd, waaronder deze splitlevel woning. De woonkamer heeft een prachtig hoog plafond. Via een kleine trap loop je de keuken in. De bewoners wilden graag een rustig en natuurlijk interieur met Japanse invloeden. Ook hadden zij de wens in de woning meerdere zitplekken te hebben waardoor er afwisseling is in uitzicht en functie.

Verschillende zitmogelijkheden

In de woonkamer en keuken hebben wij verschillende functieplekken gecreƫerd. Het linker deel van de woonkamer is een zit- en televisiehoek geworden. De positie van de bank zorgt ervoor dat de woonkamer niet te groot is en dat tegelijkertijd de doorloop van buiten richting de keuken toegankelijk blijft. Achter de bank hebben wij een zitelement ontworpen die doorloopt in een maatwerk kast. Deze kast benadrukt de hoogte van de woonkamer. Naast de kast komt een bar waarvan je met twee personen gebruik kunt maken.

Interieurontwerp Enschede Japan meets Scandinaviƫ in nieuwbouwwoning

Een nieuwbouwwoning als leeg canvas

Deze mooie nieuwbouwwoning in Enschede had van zichzelf weinig sfeer. De u-vorm van de begane grond kon ingericht worden zoals gebruikelijk, met een keuken langs de wand, een eettafel in de ruimte, een losse kast langs de lange wand en een televisiehoek in de woonkamer. Maar de bewoners wilden graag iets anders. Zij waren opzoek naar een sfeervol en verrassend interieur dat tegelijkertijd veel rust een ruimtelijkheid uitstraalde. Met deze wensen gingen wij aan de slag.

2.jpg
7 met figuur.jpg