kantoor foto's groothoek goeie-22.jpg

Interieuradvies kantoorruimte - Groningen Kantoor Slim Makelaardij

Fijne plek voor werknemers en klanten

Het nieuwe pand van Slim Makelaardij in Groningen werd helemaal casco opgeleverd. Dit betekende dat er voor alle onderdelen van het interieur nog keuzes gemaakt moesten worden. De ruimtes moesten worden opgedeeld in een werplek, lunchruimte, vergaderruimtes, entree met balie en een informele zitplek. De eigenaars wilden graag een huiselijke sfeer creëren voor hun klanten, maar ook een gezonde werkplek voor hun werknemers maken. Daarbij was de verlichting belangrijk maar bijvoorbeeld ook de plaatsing van computers zodat niet alle vertrouwelijke informatie direct in het zicht was.

kantoor slim makelaardij.jpg
adrianne van dijken huis de vries-33.jpg
adrianne van dijken huis de vries-31.jpg

Stoer, sfeervol en praktisch

Wij hebben het hele interieur mogen ontwerpen. Dit begon met het bepalen waar de wanden geplaatst moesten worden. Vervolgens hebben wij de meubels voor de ruimtes geselecteerd en enkele meubels op maat ontworpen, zoals de balie, het barretje en de lunchtafel met stalen frame. Ook voor de verlichting hebben wij een plan gemaakt. We kozen voor stoeren materialen, zoals betonnen wanden, stalen deuren en een stalen wand. Aangevuld met warmere elementen zoals een wand bestaande uit houten blokken, vloerkleden en planten. De ruimtes zijn zo ingedeeld dat alles een eigen functie heeft en zowel klanten als werknemers hun eigen plek hebben zonder elkaar in de weg te zitten. Hier zijn ook de verlichting en het meubilair op aangepast.

adrianne van dijken materialen.jpg
kantoor foto's zithoek.jpg

Testimonial: Alina vertelt over haar kantoor Een professionele uitstraling én het gevoel dat je een huiskamer binnenstapt

We wilden intrek nemen in een nieuw kantoor dat casco werd opgeleverd. Er waren geen binnenmuren; qua indeling konden we alle kanten op. We hebben eerst zelf geprobeerd een ontwerp te maken, maar wat is praktisch en handig? We hadden daarover wel bepaalde ideeën, maar we realiseerden ons dat er misschien meer mogelijk was dan we zelf konden bedenken.

Daarom hebben we contact gezocht met een aantal interieurvormgevers. Van veel vormgevers kregen we een totaalplan waarin de bouw en realisatie waren meegenomen. Echter, de bijbehorende offertes waren niet altijd even transparant.

Van Studio Adrianne van Dijken kregen we een offerte op maat met een helder overzicht van de werkzaamheden en de benodigde investering. Wij wilden grip houden op de kosten en graag onze eigen leveranciers kiezen. Dat kon! En daarom hebben we besloten om met Studio Adrianne van Dijken in zee te gaan.

Adrianne heeft ons gevraagd om met het team een moodboard te maken en na te denken over vragen als: Wat willen we uitstralen? Wat is nodig? Wat is belangrijk? Op basis van onze input en het moodboard heeft Adrianne een ontwerp gemaakt. Dat ontwerp hebben we op een paar kleine aanpassingen na overgenomen. Zo konden we het ontwerp binnen budget uitvoeren.

Het resultaat is een prachtige, duurzame locatie met een professionele uitstraling die perfect past bij een jong, fris en dynamisch makelaarskantoor. De reacties van onze opdrachtgevers zijn positief:

  • “Alsof je een huiskamer binnenstapt!”
  • “Een warme deken.”
  • “Zakelijk, maar knus.”

Ik kan niet anders zeggen dan dat er een positieve vibe hangt. Ons kantoor is optimaal verlicht. Er zijn voldoende ruimtes om je terug te trekken als je geconcentreerd wilt werken. En, heel belangrijk, er is voldoende privacy voor onze opdrachtgevers, zodat we vrijuit kunnen praten over financiële zaken en moeilijke situaties als echtscheiding.

Het was erg prettig om met Studio Adrianne van Dijken samen te werken. Afspraak was afspraak. Er waren voldoende contactmomenten. En ze heeft ons met raad en daad bijgestaan.

***

Alina Bijzitter-Smittenberg, NVM-makelaar en eigenaar van Slim. Makelaardij

kantoor foto's groothoek goeie-7.jpg
adrianne van dijken huis de vries-28.jpg
kantoor foto's groothoek goeie-21.jpg
kantoor foto's groothoek goeie-13.jpg
adrianne van dijken huis de vries-7.jpg
kantoor foto's groothoek goeie-3.jpg