Interieurontwerp Vakantievilla in de duinen van Ameland

Een interieur dat de sfeer van het eiland naar binnen haalt

Op een fantastische plek in de duinen van Ameland staat deze mooie vakantievilla. De villa is overgenomen door nieuwe eigenaren en zij wilden het wat klassieke interieur veranderen naar een interieur dat goed past in de omgeving. De sfeer van het strand en de duinen moest naar binnen worden gehaald zonder dat het een thema werd. Daarnaast moet er lekker geleefd kunnen worden dus het materiaalgebruik moest duurzaam en goed schoon te maken zijn.

Minimalistisch met warme kleuren en materialen

Het interieur hebben wij minimalistisch gehouden met warme kleuren en materialen. Hierdoor krijgt de omgeving/het uitzicht de aandacht en geeft het interieur rust en een welkom gevoel als je terugkomt van een dagje strand. Ook in de badkamers en slaapkamers is deze stijl doorgevoerd. Door subtiele verwijzingen naar het strand te gebruiken, zoals verticale tegeltjes met oneffen randen die haast lijken op de paaltjes van de strandopgang, worden buiten en binnen met elkaar verbonden.

Verschillende zitjes bieden een plekje voor elk gezinslid

In de woonkamer hebben wij verschillende zitplekken gecreƫerd waardoor elk gezinslid zijn eigen plekje kan opzoeken en toch samen kan zijn. In de verdiepte vensterbank kan je in de ochtendzon een kopje koffie drinken en een boek lezen, de zithoek biedt genoeg ruimte om met veel mensen bij elkaar te zitten en ook de eettafel is groot genoeg om met 8 man aan de eten. Het barretje aan de keuken geeft ruimte om bij het koken een wijntje te kunnen drinken.

Interieuradvies Eelderwolde - Ter Borch Wonen nabij natuurgebied

Van koele, harde tinten naar warme en natuurlijke sfeer

Deze woning staat op een prachtige plek in de wijk Ter Borch met uitzicht over het natuurgebied de Onlanden. De nieuwe bewoners houden van de sfeer en kleuren van dit gebied en wilden dit graag terug zien in hun huis. Het huis was ingericht met hele koele tinten, de keuken was bijvoorbeeld ijsblauw met een roestvrijstalen blad. Ook waren alle wanden wit en ademde de woning een wat kille sfeer uit. Dit in tegenstelling tot de sfeer die je voelt als je door de Onlanden loopt.

2klein.jpg
moderne keuken in schuurwoning