Interieurontwerp Vakantievilla in de duinen van Ameland

Een interieur dat de sfeer van het eiland naar binnen haalt

Op een fantastische plek in de duinen van Ameland staat deze mooie vakantievilla. De villa is overgenomen door nieuwe eigenaren en zij wilden het wat klassieke interieur veranderen naar een interieur dat goed past in de omgeving. De sfeer van het strand en de duinen moest naar binnen worden gehaald zonder dat het een thema werd. Daarnaast moet er lekker geleefd kunnen worden dus het materiaalgebruik moest duurzaam en goed schoon te maken zijn.

Minimalistisch met warme kleuren en materialen

Het interieur hebben wij minimalistisch gehouden met warme kleuren en materialen. Hierdoor krijgt de omgeving/het uitzicht de aandacht en geeft het interieur rust en een welkom gevoel als je terugkomt van een dagje strand. Ook in de badkamers en slaapkamers is deze stijl doorgevoerd. Door subtiele verwijzingen naar het strand te gebruiken, zoals verticale tegeltjes met oneffen randen die haast lijken op de paaltjes van de strandopgang, worden buiten en binnen met elkaar verbonden.

Verschillende zitjes bieden een plekje voor elk gezinslid

In de woonkamer hebben wij verschillende zitplekken gecreƫerd waardoor elk gezinslid zijn eigen plekje kan opzoeken en toch samen kan zijn. In de verdiepte vensterbank kan je in de ochtendzon een kopje koffie drinken en een boek lezen, de zithoek biedt genoeg ruimte om met veel mensen bij elkaar te zitten en ook de eettafel is groot genoeg om met 8 man aan de eten. Het barretje aan de keuken geeft ruimte om bij het koken een wijntje te kunnen drinken.

Interieurontwerp Paterswolde Monumentale woning in modern natuurlijke sfeer

Een modern interieur met respect en behoud van klassieke elementen

Op het landgoed De Braak in Paterswolde staat deze prachtige monumentale woning. De woning was gedateerd en toe aan een volledige renovatie. De bewoners wilden graag een rustig en natuurlijk interieur met een klassieke touch. De uitdaging in deze woning was de ruimtes wat opener en luchtiger te maken, zonder teveel wanden door te breken.

keuken
interieurontwerp keuken 2