Vakantiewoning Ameland 5.jpg

Interieurontwerp Vakantievilla in de duinen van Ameland

Een interieur dat de sfeer van het eiland naar binnen haalt

Op een fantastische plek in de duinen van Ameland staat deze mooie vakantievilla. De villa is overgenomen door nieuwe eigenaren en zij wilden het wat klassieke interieur veranderen naar een interieur dat goed past in de omgeving. De sfeer van het strand en de duinen moest naar binnen worden gehaald zonder dat het een thema werd. Daarnaast moet er lekker geleefd kunnen worden dus het materiaalgebruik moest duurzaam en goed schoon te maken zijn.

Vakantiewoning Ameland 1.jpg
Vakantiewoning Ameland 4.jpg

Minimalistisch met warme kleuren en materialen

Het interieur hebben wij minimalistisch gehouden met warme kleuren en materialen. Hierdoor krijgt de omgeving/het uitzicht de aandacht en geeft het interieur rust en een welkom gevoel als je terugkomt van een dagje strand. Ook in de badkamers en slaapkamers is deze stijl doorgevoerd. Door subtiele verwijzingen naar het strand te gebruiken, zoals verticale tegeltjes met oneffen randen die haast lijken op de paaltjes van de strandopgang, worden buiten en binnen met elkaar verbonden.

Vakantiewoning Ameland 3.jpg
Vakantiewoning Ameland 6.jpg
Vakantiewoning Ameland 2.jpg
Vakantiewoning Ameland 13..jpg

Verschillende zitjes bieden een plekje voor elk gezinslid

In de woonkamer hebben wij verschillende zitplekken gecreƫerd waardoor elk gezinslid zijn eigen plekje kan opzoeken en toch samen kan zijn. In de verdiepte vensterbank kan je in de ochtendzon een kopje koffie drinken en een boek lezen, de zithoek biedt genoeg ruimte om met veel mensen bij elkaar te zitten en ook de eettafel is groot genoeg om met 8 man aan de eten. Het barretje aan de keuken geeft ruimte om bij het koken een wijntje te kunnen drinken.

Vakantiewoning Ameland 11.jpg

Interieurontwerp Voorburg De verbouwing van een zolder tot heerlijke leefruimte

Van rommelzolder naar relaxruimte

Deze zolder in Voorburg was een grote open ruimte vol spullen. De bewoners van deze prachtige woning wilden van de zolder graag een ruimte maken waarin ze zich even terug kunnen trekken. De ruimte moest de volgende functies krijgen: badkamer, toilet, slaapkamer, kleine keuken, werkplek, opbergruimte en ruimte om met vrienden te zitten of een yoga mat uit te rollen. Een ruimte waarin je helemaal tot rust kunt komen, en dat is precies wat wij van de zolder gemaakt hebben.

6.jpg
5.jpg
8.jpg