Rook def 4.png

Interieurontwerp Helpermaar - Groningen Statige woning met neutraal kleurenpalet

Een rustige sfeer met link naar gezellige koffiebar

Voor deze statige woning in de Helpermaar in Groningen hadden de bewoners de wens een stijlvol en rustig interieur te realiseren waarbij de sfeer van een koffiebar in de keuken niet mocht ontbreken. Een stijl met verrassende hoekjes en elementen waarbij het interieur een welkom gevoel geeft maar tegelijkertijd eenheid en rust biedt.

Rook def 3.jpg
Rook def 2 met figuur.jpg

Keukenwand en trap als een geheel

De maatwerk keuken is als een geheel met de trapkast en trap ontworpen. De keukenplint loopt door in de onderste traptrede waardoor de lengte door de woning wordt benadrukt. Het materiaal van de trapkast, keukenkasten en trap zijn hetzelfde waardoor er eenheid ontstaat en de trapkast geen aandacht heeft maar wel functioneel is.

Rook def 1 zonder schaalfiguur.png
Rook def 5 met schaalfiguur.png
Rook def 9.png
Rook def 5 klein.jpg

Rondingen maken de rechte ruimtes vriendelijker

De woning heeft rechthoekige smalle ruimtes met hoge plafonds. Dit geeft de woning karakter maar tegelijkertijd ook een wat strenge uitstraling. Door rondingen in het interieur toe te voegen wordt de sfeer vriendelijker en zijn de vormen meer in balans. In de keuken hebben wij dit toegepast door een ronde eettafel te plaatsen en de bank langs de wand af te ronden. In de woonkamer heeft de bank een rond uiteinde en hebben de lampen ronde vormen.

Rook def 12 klein.jpg
Rook def 7.jpg

Interieurontwerp Helpermaar - Groningen Nieuwbouwwoning in stijlvol minimalistische sfeer

Een chic interieur zonder teveel poespas

Deze prachtige nieuwbouwwoning in de Helpermaar in Groningen heeft een mooie basis door haar hoge plafonds en grote raampartijen. De bewoners wilden graag een chic interieur neerzetten zonder teveel poespas. Een tijdloos en rustig interieur met mooie eyecatchers en een sereen kleurenpalet. Voor ons de uitdaging om in deze minimalistische stijl een interieur te ontwerpen die ook warm en welkom aanvoelt.

Keuken 4.jpg
Keuken 3.jpg
Woonkamer 1.jpg