Rook def 4.png

Interieurontwerp Helpermaar - Groningen Statige woning met neutraal kleurenpalet

Een rustige sfeer met link naar gezellige koffiebar

Voor deze statige woning in de Helpermaar in Groningen hadden de bewoners de wens een stijlvol en rustig interieur te realiseren waarbij de sfeer van een koffiebar in de keuken niet mocht ontbreken. Een stijl met verrassende hoekjes en elementen waarbij het interieur een welkom gevoel geeft maar tegelijkertijd eenheid en rust biedt.

Rook def 3.jpg
Rook def 2 met figuur.jpg

Keukenwand en trap als een geheel

De maatwerk keuken is als een geheel met de trapkast en trap ontworpen. De keukenplint loopt door in de onderste traptrede waardoor de lengte door de woning wordt benadrukt. Het materiaal van de trapkast, keukenkasten en trap zijn hetzelfde waardoor er eenheid ontstaat en de trapkast geen aandacht heeft maar wel functioneel is.

Rook def 1 zonder schaalfiguur.png
Rook def 5 met schaalfiguur.png
Rook def 9.png
Rook def 5 klein.jpg

Rondingen maken de rechte ruimtes vriendelijker

De woning heeft rechthoekige smalle ruimtes met hoge plafonds. Dit geeft de woning karakter maar tegelijkertijd ook een wat strenge uitstraling. Door rondingen in het interieur toe te voegen wordt de sfeer vriendelijker en zijn de vormen meer in balans. In de keuken hebben wij dit toegepast door een ronde eettafel te plaatsen en de bank langs de wand af te ronden. In de woonkamer heeft de bank een rond uiteinde en hebben de lampen ronde vormen.

Rook def 12 klein.jpg
Rook def 7.jpg

Interieurontwerp Boss - Almere Duurzame nieuwbouwwoning in het bos

Een interieur dat past bij de omgeving van de woning

Op een fantastische plek aan het Gooimeer, aan de rand van het Cirkelbos bij Almere worden een duurzame villawijk én een nieuw bos gebouwd. Deze villa wordt straks omringd door bomen en natuur. De bewoners wilden het interieur van hun woning graag afstemmen op de omgeving, zodat binnen en buiten in elkaar overvloeien. De binnenmuren en lichtpunten mochten nog gewijzigd worden, waardoor wij de vrije hand hadden in de indeling van de woning.

5.jpg
6.jpg
4.jpg