Interieurontwerp Paterswolde Monumentale woning in modern natuurlijke sfeer

Een modern interieur met respect en behoud van klassieke elementen

Op het landgoed De Braak in Paterswolde staat deze prachtige monumentale woning. De woning was gedateerd en toe aan een volledige renovatie. De bewoners wilden graag een rustig en natuurlijk interieur met een klassieke touch. De uitdaging in deze woning was de ruimtes wat opener en luchtiger te maken, zonder teveel wanden door te breken.

Doorbraak naar keuken

De wand tussen keuken en woonkamer is opengebroken en de bijkeuken is bij de keuken aan getrokken. In deze nieuwe ruimte hebben wij een hoge kastenwand ontworpen waarin keukenkasten weggewerkt zijn evenals de deur naar de nieuwe bijkeuken. Als contrast met het eikenhout komt er een wit kookeiland met marmeren blad en een witte kastenwand.

Interieurontwerp Haren Een duurzaam interieur met Scandinavische elementen

Van een oude statige woning naar een recht nieuwbouwhuis

Onze opdrachtgever kwam uit een prachtige oude woning waar de woning zelf al veel sfeer gaf. Een nieuwbouwwoning heeft van zichzelf vaak minder sfeer, waardoor het interieur daar een grotere rol in moet spelen. Wij kregen de vraag om met duurzame materialen en producten een warm interieur te ontwerpen met verrassende elementen. Een interieur dat rust uitstraalt en tegelijkertijd vriendelijk en 'niet standaard' is.

1 Bartelds officieel.jpg
2 Bartelds officieel .jpg