Interieurontwerp Paterswolde Monumentale woning in modern natuurlijke sfeer

Een modern interieur met respect en behoud van klassieke elementen

Op het landgoed De Braak in Paterswolde staat deze prachtige monumentale woning. De woning was gedateerd en toe aan een volledige renovatie. De bewoners wilden graag een rustig en natuurlijk interieur met een klassieke touch. De uitdaging in deze woning was de ruimtes wat opener en luchtiger te maken, zonder teveel wanden door te breken.

Doorbraak naar keuken

De wand tussen keuken en woonkamer is opengebroken en de bijkeuken is bij de keuken aan getrokken. In deze nieuwe ruimte hebben wij een hoge kastenwand ontworpen waarin keukenkasten weggewerkt zijn evenals de deur naar de nieuwe bijkeuken. Als contrast met het eikenhout komt er een wit kookeiland met marmeren blad en een witte kastenwand.

Interieurontwerp Voorburg De verbouwing van een zolder tot heerlijke leefruimte

Van rommelzolder naar relaxruimte

Deze zolder in Voorburg was een grote open ruimte vol spullen. De bewoners van deze prachtige woning wilden van de zolder graag een ruimte maken waarin ze zich even terug kunnen trekken. De ruimte moest de volgende functies krijgen: badkamer, toilet, slaapkamer, kleine keuken, werkplek, opbergruimte en ruimte om met vrienden te zitten of een yoga mat uit te rollen. Een ruimte waarin je helemaal tot rust kunt komen, en dat is precies wat wij van de zolder gemaakt hebben.

6.jpg
5.jpg