Woonkamer 1.jpg

Interieurontwerp Helpermaar - Groningen Nieuwbouwwoning in stijlvol minimalistische sfeer

Een chic interieur zonder teveel poespas

Deze prachtige nieuwbouwwoning in de Helpermaar in Groningen heeft een mooie basis door haar hoge plafonds en grote raampartijen. De bewoners wilden graag een chic interieur neerzetten zonder teveel poespas. Een tijdloos en rustig interieur met mooie eyecatchers en een sereen kleurenpalet. Voor ons de uitdaging om in deze minimalistische stijl een interieur te ontwerpen die ook warm en welkom aanvoelt.

Keuken 4.jpg
Keuken 3.jpg

Maatwerk elementen zorgen voor een rustige basis

Het interieur van deze woning bestaat uit grote gebaren waardoor de ruimtes vulling krijgen en tegelijkertijd ook rustig ogen. De grote keukenwand loopt door om een koof heen zodat deze wegvalt in de keukenkasten. In de woonkamer zorgt een maatwerk kast voor een mooie overgang tussen de zithoek en leesplek bij de vide. In de woning zou een standaard trap en traphek geplaatst worden. Wij hebben deze laten vervangen door een maatwerk trap en hekwerk dat nu de eyecatcher van het huis is. Al deze elementen geven de woning een rustige uitstraling. De gekozen materialen zorgen voor een chic en tegelijkertijd minimalistisch geheel.

Woonkamer 4.jpg
Woonkamer 3 met schaalfiguur.jpg
Keuken 2.jpg

Interieuradvies Eelderwolde - Ter Borch Wonen nabij natuurgebied

Van koele, harde tinten naar warme en natuurlijke sfeer

Deze woning staat op een prachtige plek in de wijk Ter Borch met uitzicht over het natuurgebied de Onlanden. De nieuwe bewoners houden van de sfeer en kleuren van dit gebied en wilden dit graag terug zien in hun huis. Het huis was ingericht met hele koele tinten, de keuken was bijvoorbeeld ijsblauw met een roestvrijstalen blad. Ook waren alle wanden wit en ademde de woning een wat kille sfeer uit. Dit in tegenstelling tot de sfeer die je voelt als je door de Onlanden loopt.

2klein.jpg
moderne keuken in schuurwoning
3aklein.jpg