Woonkamer 1.jpg

Interieurontwerp Helpermaar - Groningen Nieuwbouwwoning in stijlvol minimalistische sfeer

Een chic interieur zonder teveel poespas

Deze prachtige nieuwbouwwoning in de Helpermaar in Groningen heeft een mooie basis door haar hoge plafonds en grote raampartijen. De bewoners wilden graag een chic interieur neerzetten zonder teveel poespas. Een tijdloos en rustig interieur met mooie eyecatchers en een sereen kleurenpalet. Voor ons de uitdaging om in deze minimalistische stijl een interieur te ontwerpen die ook warm en welkom aanvoelt.

Keuken 4.jpg
Keuken 3.jpg

Maatwerk elementen zorgen voor een rustige basis

Het interieur van deze woning bestaat uit grote gebaren waardoor de ruimtes vulling krijgen en tegelijkertijd ook rustig ogen. De grote keukenwand loopt door om een koof heen zodat deze wegvalt in de keukenkasten. In de woonkamer zorgt een maatwerk kast voor een mooie overgang tussen de zithoek en leesplek bij de vide. In de woning zou een standaard trap en traphek geplaatst worden. Wij hebben deze laten vervangen door een maatwerk trap en hekwerk dat nu de eyecatcher van het huis is. Al deze elementen geven de woning een rustige uitstraling. De gekozen materialen zorgen voor een chic en tegelijkertijd minimalistisch geheel.

Woonkamer 4.jpg
Woonkamer 3 met schaalfiguur.jpg
Keuken 2.jpg

Interieuradvies Harderwijk Moderne schuurwoning

Een chique en rustige sfeer die ook jong en verrassend is

De bewoners van deze nieuwe schuurwoning wilden graag een chique en rustige sfeer in hun interieur. Maar omdat het om een jong gezin gaat, was de wens het ook jong en verrassend te houden. Wij kregen de opdracht het interieurontwerp te maken voor de woonkamer, keuken en hal. De keuken en verschillende kasten hebben wij op maat ontworpen. Hierdoor konden we enkele speelse elementen toevoegen, zoals een televisiemeubel dat doorloopt in een kast, een bank die de woonkamer in twee├źn deelt en een bij het kleurenpallet passende kleur van de keuken.

keuken met kookeiland
Moderne maatwerk keuken
keuken met kookeiland