Woonkamer 1.jpg

Interieurontwerp Helpermaar - Groningen Nieuwbouwwoning in stijlvol minimalistische sfeer

Een chic interieur zonder teveel poespas

Deze prachtige nieuwbouwwoning in de Helpermaar in Groningen heeft een mooie basis door haar hoge plafonds en grote raampartijen. De bewoners wilden graag een chic interieur neerzetten zonder teveel poespas. Een tijdloos en rustig interieur met mooie eyecatchers en een sereen kleurenpalet. Voor ons de uitdaging om in deze minimalistische stijl een interieur te ontwerpen die ook warm en welkom aanvoelt.

Keuken 4.jpg
Keuken 3.jpg

Maatwerk elementen zorgen voor een rustige basis

Het interieur van deze woning bestaat uit grote gebaren waardoor de ruimtes vulling krijgen en tegelijkertijd ook rustig ogen. De grote keukenwand loopt door om een koof heen zodat deze wegvalt in de keukenkasten. In de woonkamer zorgt een maatwerk kast voor een mooie overgang tussen de zithoek en leesplek bij de vide. In de woning zou een standaard trap en traphek geplaatst worden. Wij hebben deze laten vervangen door een maatwerk trap en hekwerk dat nu de eyecatcher van het huis is. Al deze elementen geven de woning een rustige uitstraling. De gekozen materialen zorgen voor een chic en tegelijkertijd minimalistisch geheel.

Woonkamer 4.jpg
Woonkamer 3 met schaalfiguur.jpg
Keuken 2.jpg

Interieuradvies Peize Woonboerderij in moderne Ibiza stijl

Een grote ruimte met veel mogelijkheden

De uitdaging van deze woning was het realiseren van een ontspannen en gezellige sfeer in een enorme ruimte. Elk gezinslid verdient een plekje, maar met veel spullen wordt het al snel rommelig. En wanneer een woning van zichzelf al zoveel uitstraalt, wil je ervoor zorgen dat alles wat er aan toegevoegd wordt geen onrecht doet aan de schoonheid van de woning zelf.

10.aklein.jpg
5klein.jpg
moderne woonboerderij