Woonkamer 1.jpg

Interieurontwerp Helpermaar - Groningen Nieuwbouwwoning in stijlvol minimalistische sfeer

Een chic interieur zonder teveel poespas

Deze prachtige nieuwbouwwoning in de Helpermaar in Groningen heeft een mooie basis door haar hoge plafonds en grote raampartijen. De bewoners wilden graag een chic interieur neerzetten zonder teveel poespas. Een tijdloos en rustig interieur met mooie eyecatchers en een sereen kleurenpalet. Voor ons de uitdaging om in deze minimalistische stijl een interieur te ontwerpen die ook warm en welkom aanvoelt.

Keuken 4.jpg
Keuken 3.jpg

Maatwerk elementen zorgen voor een rustige basis

Het interieur van deze woning bestaat uit grote gebaren waardoor de ruimtes vulling krijgen en tegelijkertijd ook rustig ogen. De grote keukenwand loopt door om een koof heen zodat deze wegvalt in de keukenkasten. In de woonkamer zorgt een maatwerk kast voor een mooie overgang tussen de zithoek en leesplek bij de vide. In de woning zou een standaard trap en traphek geplaatst worden. Wij hebben deze laten vervangen door een maatwerk trap en hekwerk dat nu de eyecatcher van het huis is. Al deze elementen geven de woning een rustige uitstraling. De gekozen materialen zorgen voor een chic en tegelijkertijd minimalistisch geheel.

Woonkamer 4.jpg
Woonkamer 3 met schaalfiguur.jpg
Keuken 2.jpg

Interieurontwerp Boss - Almere Duurzame nieuwbouwwoning in het bos

Een interieur dat past bij de omgeving van de woning

Op een fantastische plek aan het Gooimeer, aan de rand van het Cirkelbos bij Almere worden een duurzame villawijk én een nieuw bos gebouwd. Deze villa wordt straks omringd door bomen en natuur. De bewoners wilden het interieur van hun woning graag afstemmen op de omgeving, zodat binnen en buiten in elkaar overvloeien. De binnenmuren en lichtpunten mochten nog gewijzigd worden, waardoor wij de vrije hand hadden in de indeling van de woning.

5.jpg
6.jpg
4.jpg