4.jpg

Interieurontwerp Boss - Almere Duurzame nieuwbouwwoning in het bos

Een interieur dat past bij de omgeving van de woning

Op een fantastische plek aan het Gooimeer, aan de rand van het Cirkelbos bij Almere worden een duurzame villawijk én een nieuw bos gebouwd. Deze villa wordt straks omringd door bomen en natuur. De bewoners wilden het interieur van hun woning graag afstemmen op de omgeving, zodat binnen en buiten in elkaar overvloeien. De binnenmuren en lichtpunten mochten nog gewijzigd worden, waardoor wij de vrije hand hadden in de indeling van de woning.

5.jpg
6.jpg

Verschillende ruimtes die eenheid en rust geven

Voor het interieur van de woning hebben wij gekozen voor natuurlijke kleuren en materialen. Wij hebben met grote gebaren verschillende functieplekken aan de ruimte gegeven. Dit zorgt voor rust en tegelijkertijd sfeer. Het lichtplan hebben wij afgestemd op de positie van de keuken en meubels die wij in de ruimte hebben vormgegeven. De kastenwand achter de bank biedt een kader voor het zitgedeelte waardoor deze ruimte wat intiemer aanvoelt. In deze kastenwand is ook de deur naar de hal geplaatst, waardoor deze geen aandacht trekt als je op de bank zit.

11.jpg
12.jpg
14.jpg
8.jpg

Sfeer doortrekken naar slaapkamer en badkamer

De badkamer hebben wij bij de slaapkamer aangetrokken door enkele wanden anders te plaatsen en een open verbinding tussen slaapkamer en badkamer te maken. De indeling van de badkamer hebben wij zo vormgegeven dat je wel privacy hebt en de ruimte tegelijkertijd ook open is. De wand tussen de hal en slaapkamer heeft een opbergfunctie gekregen. De sfeer van de woonkamer hebben wij doorgetrokken naar de slaapkamer om eenheid en rust in de woning te krijgen.

9.jpg
10.jpg
3.jpg
15.jpg

Interieurontwerp Happy Days - Zoetermeer Splitlevel woning in Japanse stijl

Een moderne splitlevel woning met Japanse invloeden

In het nieuwbouwproject Happy Days in Zoetermeer worden verschillende woningen gebouwd, waaronder deze splitlevel woning. De woonkamer heeft een prachtig hoog plafond. Via een kleine trap loop je de keuken in. De bewoners wilden graag een rustig en natuurlijk interieur met Japanse invloeden. Ook hadden zij de wens in de woning meerdere zitplekken te hebben waardoor er afwisseling is in uitzicht en functie.

render 2.jpg
render 5.jpg
render 1.jpg