Interieurontwerp Common Woods - Amersfoort Wonen in een natuurlijke omgeving

Een duurzame en natuurlijke woning in het bos

Deze prachtige nieuwbouwwoning komt te staan in een natuurlijke omgeving vlakbij het centrum van Amersfoort. De woning wordt duurzaam gebouwd en de meeste binnenwanden en plafonds worden gemaakt van CLT (houtafwerking). De bewoners wilden de woning graag inrichten passend bij de omgeving. Sfeervol, rustig, natuurlijk en eigen.

Slaapkamer met badkamer en suite

Naast de begane grond en woonkamer hebben wij ook de badkamer en suite en slaapkamer ontworpen. De neutrale tinten die we gebruikt hebben zijn wij doorgetrokken naar de prachtige travertin tegels in de badkamer. De badkamer en slaapkamer worden van elkaar gescheiden door stalen deuren.

Interieurontwerp Voorburg De verbouwing van een zolder tot heerlijke leefruimte

Van rommelzolder naar relaxruimte

Deze zolder in Voorburg was een grote open ruimte vol spullen. De bewoners van deze prachtige woning wilden van de zolder graag een ruimte maken waarin ze zich even terug kunnen trekken. De ruimte moest de volgende functies krijgen: badkamer, toilet, slaapkamer, kleine keuken, werkplek, opbergruimte en ruimte om met vrienden te zitten of een yoga mat uit te rollen. Een ruimte waarin je helemaal tot rust kunt komen, en dat is precies wat wij van de zolder gemaakt hebben.

6.jpg
5.jpg