Interieurontwerp Common Woods - Amersfoort Wonen in een natuurlijke omgeving

Een duurzame en natuurlijke woning in het bos

Deze prachtige nieuwbouwwoning komt te staan in een natuurlijke omgeving vlakbij het centrum van Amersfoort. De woning wordt duurzaam gebouwd en de meeste binnenwanden en plafonds worden gemaakt van CLT (houtafwerking). De bewoners wilden de woning graag inrichten passend bij de omgeving. Sfeervol, rustig, natuurlijk en eigen.

Slaapkamer met badkamer en suite

Naast de begane grond en woonkamer hebben wij ook de badkamer en suite en slaapkamer ontworpen. De neutrale tinten die we gebruikt hebben zijn wij doorgetrokken naar de prachtige travertin tegels in de badkamer. De badkamer en slaapkamer worden van elkaar gescheiden door stalen deuren.

Interieuradvies Eelderwolde - Ter Borch Wonen nabij natuurgebied

Van koele, harde tinten naar warme en natuurlijke sfeer

Deze woning staat op een prachtige plek in de wijk Ter Borch met uitzicht over het natuurgebied de Onlanden. De nieuwe bewoners houden van de sfeer en kleuren van dit gebied en wilden dit graag terug zien in hun huis. Het huis was ingericht met hele koele tinten, de keuken was bijvoorbeeld ijsblauw met een roestvrijstalen blad. Ook waren alle wanden wit en ademde de woning een wat kille sfeer uit. Dit in tegenstelling tot de sfeer die je voelt als je door de Onlanden loopt.

2klein.jpg
moderne keuken in schuurwoning