Interieurontwerp Common Woods - Amersfoort Wonen in een natuurlijke omgeving

Een duurzame en natuurlijke woning in het bos

Deze prachtige nieuwbouwwoning komt te staan in een natuurlijke omgeving vlakbij het centrum van Amersfoort. De woning wordt duurzaam gebouwd en de meeste binnenwanden en plafonds worden gemaakt van CLT (houtafwerking). De bewoners wilden de woning graag inrichten passend bij de omgeving. Sfeervol, rustig, natuurlijk en eigen.

Slaapkamer met badkamer en suite

Naast de begane grond en woonkamer hebben wij ook de badkamer en suite en slaapkamer ontworpen. De neutrale tinten die we gebruikt hebben zijn wij doorgetrokken naar de prachtige travertin tegels in de badkamer. De badkamer en slaapkamer worden van elkaar gescheiden door stalen deuren.

Interieurontwerp Vakantievilla in de duinen van Ameland

Een interieur dat de sfeer van het eiland naar binnen haalt

Op een fantastische plek in de duinen van Ameland staat deze mooie vakantievilla. De villa is overgenomen door nieuwe eigenaren en zij wilden het wat klassieke interieur veranderen naar een interieur dat goed past in de omgeving. De sfeer van het strand en de duinen moest naar binnen worden gehaald zonder dat het een thema werd. Daarnaast moet er lekker geleefd kunnen worden dus het materiaalgebruik moest duurzaam en goed schoon te maken zijn.

Vakantiewoning Ameland 1.jpg
Vakantiewoning Ameland 4.jpg