Interieurontwerp Voorburg De verbouwing van een zolder tot heerlijke leefruimte

Van rommelzolder naar relaxruimte

Deze zolder in Voorburg was een grote open ruimte vol spullen. De bewoners van deze prachtige woning wilden van de zolder graag een ruimte maken waarin ze zich even terug kunnen trekken. De ruimte moest de volgende functies krijgen: badkamer, toilet, slaapkamer, kleine keuken, werkplek, opbergruimte en ruimte om met vrienden te zitten of een yoga mat uit te rollen. Een ruimte waarin je helemaal tot rust kunt komen, en dat is precies wat wij van de zolder gemaakt hebben.

Door slimme oplossingen een rustige uitstraling

De grootste uitdaging voor ons in dit project was de zolder van alle bovenstaande functies te voorzien en ook een rustige en fijne uitstraling te geven. Dit hebben wij kunnen realiseren door de wanden die geplaatst werden ook een opbergfunctie te geven. Zo zitten de kledingkasten weggeborgen in dezelfde muur als waar de boekenkast is geplaatst. Deze wand heeft een uitsparing gekregen waar het bureau invalt. Doordat de functies op deze manier in elkaar overlopen voelt de ruimte heel natuurlijk aan. De duurzame materialen en rustige kleuren geven het geheel een heel ontspannen sfeer.

Interieurontwerp Common Woods - Amersfoort Wonen in een natuurlijke omgeving

Een duurzame en natuurlijke woning in het bos

Deze prachtige nieuwbouwwoning komt te staan in een natuurlijke omgeving vlakbij het centrum van Amersfoort. De woning wordt duurzaam gebouwd en de meeste binnenwanden en plafonds worden gemaakt van CLT (houtafwerking). De bewoners wilden de woning graag inrichten passend bij de omgeving. Sfeervol, rustig, natuurlijk en eigen.

keuken Amersfoort
keuken Amersfoort