Bartelds officieel.jpg

Interieurontwerp Haren Een duurzaam interieur met Scandinavische elementen

Van een oude statige woning naar een recht nieuwbouwhuis

Onze opdrachtgever kwam uit een prachtige oude woning waar de woning zelf al veel sfeer gaf. Een nieuwbouwwoning heeft van zichzelf vaak minder sfeer, waardoor het interieur daar een grotere rol in moet spelen. Wij kregen de vraag om met duurzame materialen en producten een warm interieur te ontwerpen met verrassende elementen. Een interieur dat rust uitstraalt en tegelijkertijd vriendelijk en 'niet standaard' is.

1 Bartelds officieel.jpg
2 Bartelds officieel .jpg
3 Bartelds officieel.jpg

Natuurlijke kleuren en materialen, ton sur ton

Door de mix van verschillende natuurlijke kleuren en materialen heeft de woning een zachte sfeer gekregen. De kleur van de keuken komt terug in het door ons ontworpen televisiemeubel. In de woonkamer wordt een wand bekleed met smalle houten latten, die terugkomen als deur in de keuken naar een inbouwkast. De grote roomdivider zorgt voor een onderbreking van de lange ruimte en geeft tegelijkertijd een jaren 30 kamer en suite gevoel. Vrijwel alle materialen hebben een duurzaam label.

9 Bartelds officieel kopie.jpg
Bartelds officieel kopie.jpg

Interieurontwerp Helpermaar - Groningen Nieuwbouwwoning in stijlvol minimalistische sfeer

Een chic interieur zonder teveel poespas

Deze prachtige nieuwbouwwoning in de Helpermaar in Groningen heeft een mooie basis door haar hoge plafonds en grote raampartijen. De bewoners wilden graag een chic interieur neerzetten zonder teveel poespas. Een tijdloos en rustig interieur met mooie eyecatchers en een sereen kleurenpalet. Voor ons de uitdaging om in deze minimalistische stijl een interieur te ontwerpen die ook warm en welkom aanvoelt.

Keuken 4.jpg
Keuken 3.jpg
Woonkamer 1.jpg