Interieurontwerp Haren Een duurzaam interieur met Scandinavische elementen

Van een oude statige woning naar een recht nieuwbouwhuis

Onze opdrachtgever kwam uit een prachtige oude woning waar de woning zelf al veel sfeer gaf. Een nieuwbouwwoning heeft van zichzelf vaak minder sfeer, waardoor het interieur daar een grotere rol in moet spelen. Wij kregen de vraag om met duurzame materialen en producten een warm interieur te ontwerpen met verrassende elementen. Een interieur dat rust uitstraalt en tegelijkertijd vriendelijk en 'niet standaard' is.

Natuurlijke kleuren en materialen, ton sur ton

Door de mix van verschillende natuurlijke kleuren en materialen heeft de woning een zachte sfeer gekregen. De kleur van de keuken komt terug in het door ons ontworpen televisiemeubel. In de woonkamer wordt een wand bekleed met smalle houten latten, die terugkomen als deur in de keuken naar een inbouwkast. De grote roomdivider zorgt voor een onderbreking van de lange ruimte en geeft tegelijkertijd een jaren 30 kamer en suite gevoel. Vrijwel alle materialen hebben een duurzaam label.

Interieurontwerp Boss - Almere Duurzame nieuwbouwwoning in het bos

Een interieur dat past bij de omgeving van de woning

Op een fantastische plek aan het Gooimeer, aan de rand van het Cirkelbos bij Almere worden een duurzame villawijk én een nieuw bos gebouwd. Deze villa wordt straks omringd door bomen en natuur. De bewoners wilden het interieur van hun woning graag afstemmen op de omgeving, zodat binnen en buiten in elkaar overvloeien. De binnenmuren en lichtpunten mochten nog gewijzigd worden, waardoor wij de vrije hand hadden in de indeling van de woning.

5.jpg
6.jpg