Bartelds officieel.jpg

Interieurontwerp Haren Een duurzaam interieur met Scandinavische elementen

Van een oude statige woning naar een recht nieuwbouwhuis

Onze opdrachtgever kwam uit een prachtige oude woning waar de woning zelf al veel sfeer gaf. Een nieuwbouwwoning heeft van zichzelf vaak minder sfeer, waardoor het interieur daar een grotere rol in moet spelen. Wij kregen de vraag om met duurzame materialen en producten een warm interieur te ontwerpen met verrassende elementen. Een interieur dat rust uitstraalt en tegelijkertijd vriendelijk en 'niet standaard' is.

1 Bartelds officieel.jpg
2 Bartelds officieel .jpg
3 Bartelds officieel.jpg

Natuurlijke kleuren en materialen, ton sur ton

Door de mix van verschillende natuurlijke kleuren en materialen heeft de woning een zachte sfeer gekregen. De kleur van de keuken komt terug in het door ons ontworpen televisiemeubel. In de woonkamer wordt een wand bekleed met smalle houten latten, die terugkomen als deur in de keuken naar een inbouwkast. De grote roomdivider zorgt voor een onderbreking van de lange ruimte en geeft tegelijkertijd een jaren 30 kamer en suite gevoel. Vrijwel alle materialen hebben een duurzaam label.

9 Bartelds officieel kopie.jpg
Bartelds officieel kopie.jpg

Interieurontwerp Vakantievilla in de duinen van Ameland

Een interieur dat de sfeer van het eiland naar binnen haalt

Op een fantastische plek in de duinen van Ameland staat deze mooie vakantievilla. De villa is overgenomen door nieuwe eigenaren en zij wilden het wat klassieke interieur veranderen naar een interieur dat goed past in de omgeving. De sfeer van het strand en de duinen moest naar binnen worden gehaald zonder dat het een thema werd. Daarnaast moet er lekker geleefd kunnen worden dus het materiaalgebruik moest duurzaam en goed schoon te maken zijn.

Vakantiewoning Ameland 1.jpg
Vakantiewoning Ameland 4.jpg
Vakantiewoning Ameland 5.jpg