Bartelds officieel.jpg

Interieurontwerp Haren Een duurzaam interieur met Scandinavische elementen

Van een oude statige woning naar een recht nieuwbouwhuis

Onze opdrachtgever kwam uit een prachtige oude woning waar de woning zelf al veel sfeer gaf. Een nieuwbouwwoning heeft van zichzelf vaak minder sfeer, waardoor het interieur daar een grotere rol in moet spelen. Wij kregen de vraag om met duurzame materialen en producten een warm interieur te ontwerpen met verrassende elementen. Een interieur dat rust uitstraalt en tegelijkertijd vriendelijk en 'niet standaard' is.

1 Bartelds officieel.jpg
2 Bartelds officieel .jpg
3 Bartelds officieel.jpg

Natuurlijke kleuren en materialen, ton sur ton

Door de mix van verschillende natuurlijke kleuren en materialen heeft de woning een zachte sfeer gekregen. De kleur van de keuken komt terug in het door ons ontworpen televisiemeubel. In de woonkamer wordt een wand bekleed met smalle houten latten, die terugkomen als deur in de keuken naar een inbouwkast. De grote roomdivider zorgt voor een onderbreking van de lange ruimte en geeft tegelijkertijd een jaren 30 kamer en suite gevoel. Vrijwel alle materialen hebben een duurzaam label.

9 Bartelds officieel kopie.jpg
Bartelds officieel kopie.jpg

Interieuradvies Schipborg - Drenthe Schuurwoning

Puzzelen met de indeling van de ruimtes

Een oude boerderij maakt plaats voor deze prachtige nieuwe schuurwoning ontworpen door Studiokaza. De bewoners wilden graag een modern ingerichte woning met landelijke elementen, zodat de woning niet 'nieuw' oogt. Doordat het een nieuwbouw woning is, vonden de bewoners het lastig in te schatten of de ruimtes die getekend waren zo naar hun wens waren. Door te puzzelen met de inrichting konden we goed zien aan welke ruimtes nog geschaafd moest worden. In samenwerking met de architect werd op deze manier een goede basis gelegd voor de woning.

hal.jpg
woonkamer 1.jpg
woonkamer 3 klein.jpg