Interieuradvies Maarssen - Utrecht Een moderne split-level woning

De trap als eyecather in de ruimte

Deze mooie split-level woning had voor de nieuwe bewoners verschillende uitdagingen. Het houten element tussen de woonkamer en keuken is een echte eyecather in de woning. De mooie trap verbindt de keuken met de woonkamer. De keuken heeft een hoog plafond, waar wij de elementen in de ruimte op aangepast hebben. Ook hebben wij ervoor gezorgd dat de trap de aandacht kan hebben door de rest van het interieur rustig te houden.

Een slim opbergmeubel voor kinderen

Het interieur hebben wij rustig gehouden door grote gebaren te gebruiken. De keukenwand loopt bijvoorbeeld door in een door ons ontworpen kindermeubel. Dit meubel biedt veel opbergruimte voor speelgoed en een plekje om te knutselen. Het slimme ontwerp zorgt ervoor dat alle spullen makkelijk weer kunnen worden opgeborgen, zodat 's avonds weer rust in de keuken komt.

Kleuren en materialen zorgen voor sfeer

De ruimte heeft een heel rustig kleurenpallet gekregen. Doordat we ton-sur-ton gewerkt hebben en verschillende materialen hebben toegepast is de ruimte wel sfeervol en gezellig geworden. We hebben gezorgd voor contrasten tussen hard en zacht, donker en licht. Dit zie je bijvoorbeeld terug in de verschillende materialen en kleuren in de keuken, het subtiele kleurverschil tussen de kleur van de wand en de bank. De zwarte accenten zorgen voor pit in de ruimte.

Interieurontwerp Enschede Japan meets Scandinaviƫ in nieuwbouwwoning

Een nieuwbouwwoning als leeg canvas

Deze mooie nieuwbouwwoning in Enschede had van zichzelf weinig sfeer. De u-vorm van de begane grond kon ingericht worden zoals gebruikelijk, met een keuken langs de wand, een eettafel in de ruimte, een losse kast langs de lange wand en een televisiehoek in de woonkamer. Maar de bewoners wilden graag iets anders. Zij waren opzoek naar een sfeervol en verrassend interieur dat tegelijkertijd veel rust een ruimtelijkheid uitstraalde. Met deze wensen gingen wij aan de slag.

2.jpg
7 met figuur.jpg