adrianne vila anoniem-2.jpg

Interieuradvies Groningen Villa

Meer licht en logica in de ruimtes

Deze prachtige villa heeft veel verschillende ruimtes. Deze waren allen nog in klassieke stijl ingericht. De bewoners wilden graag de ruimtes moderniseren met respect voor de architectuur van het huis. Een probleem waar zij tegenaan liepen was dat de ruimtes niet met elkaar verbonden waren. Om vanuit de eetkamer en keuken naar de woonkamer te gaan moesten zij eerst twee gangen door. Hierdoor gebruikten zij deze ruimte niet, zonde! Deze uitdaging pakten wij graag op.

adrianne vila anoniem-27.jpg
adrianne vila anoniem details-8.jpg
adrianne vila anoniem-22.jpg

Een grote doorbraak

Om de verschillende ruimtes met elkaar te verbinden hebben wij een doorbraak gemaakt in de wand van de woonkamer en de keuken. Hierdoor valt er veel meer licht in de verschillende ruimtes en kan je gemakkelijk naar een andere ruimte gaan. We hebben daarnaast een ontwerp gemaakt voor de meubels, de verlichting en het kleurgebruik in de verschillende ruimtes. Ook de tweede woonkamer en de keuken zelf hebben wij onder handen genomen.

adrianne vila anoniem-46.jpg
adrianne vila anoniem-47.jpg
adrianne vila anoniem-25.jpg
adrianne vila anoniem-36.jpg
adrianne vila anoniem details-4.jpg
adrianne vila anoniem-33.jpg

Interieurontwerp Boss - Almere Duurzame nieuwbouwwoning in het bos

Een interieur dat past bij de omgeving van de woning

Op een fantastische plek aan het Gooimeer, aan de rand van het Cirkelbos bij Almere worden een duurzame villawijk én een nieuw bos gebouwd. Deze villa wordt straks omringd door bomen en natuur. De bewoners wilden het interieur van hun woning graag afstemmen op de omgeving, zodat binnen en buiten in elkaar overvloeien. De binnenmuren en lichtpunten mochten nog gewijzigd worden, waardoor wij de vrije hand hadden in de indeling van de woning.

5.jpg
6.jpg
4.jpg